Mantas Skublickas

Massør | Treningsveileder

Jeg er utdannet fysioterapeut i Litauen på Šiauliai State College. I tillegg har jeg en massør-utdannelse. Fysioterapeututdannelsen fra Litauen er godkjent og likestilt den norske utdannelsen, og nå søker jeg om norsk autorisasjon. Siden „fysioterapeut“ er en beskyttet tittel som krever autorisasjon, kaller jeg meg „massør og treningsveileder“ til autorisasjonen kommer på plass.

Etter ferdig utdannelse jobbet jeg på en rehabiliteringsklinikk samtidig som jeg også jobbet for et professionelt basketball-lag. Etter ca. ett år begynte jeg å jobbe som privatpraktiserende med min egen klinikk. Totalt har jeg jobbet 5 år etter endt utdannelse.
Nå har jeg flyttet til Norge med min kone og vi bor i Fredrikstad.

Jeg kan hjelper deg med plager som hodepine, svimmelhet, forskjellige typer ryggsmerter, skuldersmerter, kne- og hofteplager. I tillegg jobber jeg med rehabilitering og gjenopptrening etter skader/operasjoner og gir individuelt tilpassede treningsopplegg. Behandlingen består av massasje, fysioterapi-teknikker, veiledning mm. Jeg har deltatt på flere kurs og fortsetter og lære og utvikle meg.