Ryggplager

Behandlinger

Ryggplager

Ryggsmerter er en alminnelig plage hos mange yrkesaktive, men også hos unge og eldre. De aller, aller fleste får plager i ryggen ila. livet.

Det kan være korsryggsmerter eller brystryggsmerter, akutte som kroniske. Smerter og stivhet som hindrer deg i å gjennomføre hverdagslige ting, smerter som kommer en gang imellom, eller kroniske smerter som alltid er der.

Vi kan hjelpe deg med bl.a.:

Akutt «kink» eller «låsning» i ryggen.

Vil for mange føles utrolig smertefullt, og man klarer dårlig å bevege seg. Dette er stort sett alltid helt ufarlig, og kan effektivt behandles hos oss.

Isjias eller smerter i bena

Smerter i bena, kan komme ifm. korsryggsmerter. I de fleste tilfeller skyldes det irritasjon og symptomer fra muskler og ledd, men i noen tilfeller kan det også skyldes en påvirkning av isjias-nerven.

Prolaps

Dette er en vanlig tilstand, og presenterer seg på mange måter. Det kan være smerter i korsrygg og evt. i ben (isjias). En god undersøkelse kan si mer om denne tilstanden.

Hos oss får du en grundig undersøkelse og vurdering av hva dine ryggplager skyldes. I det fleste tilfelles kan vi behandle det her hos oss, eller vi kan henvise seg videre hvis du trenger utredning.

Timebestilling

For å timebestilling benytt vår online timebestilling og kalender, eller ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.