Siw Elisabeth Martinsen

Muskelterapeut

Godkjent og sertifisert medlem av NMNF Norges Massasjeforbund.

Jeg begynte på Muskelterapi utdannelse i 2010 ved Balanz, Norge, og var ferdig eksaminert i 2012. Rett etter videregående jobbet jeg 3 år på en rehabiliterings avd. i Fredrikstad, og tok ved på siden en SPA/ massasje utdannelse igjennom folkeuniversitetet i OSLO.

Jeg startet da min egen bedrift og jobbet litt på salong, og på spa Hotell. Deretter studerte jeg Medisin Grunnfag på Bjørknes i 2011. Samtidig begynte jeg å jobbe på Armstrongklinikken på Ørebekk, mens jeg fullførte Muskelterapiutdannelsen.

Jeg har tatt mange kurs innen faget, og oppdaterer meg stadig. Jeg er utdannet babymassasjeinstruktør i 2015, gjennom den internasjonale foreningen IAIMog er medlem av BIN Babymassasje i Norge.
Dette synes jeg er veldig givende og flott å jobbe med. Jeg interesserer meg for trening, spesielt sykling, uteliv og sunn livsstil og helse.

Jeg er født og oppvokst i Fredrikstad, og bor på Gressvik sammen med min familie.